Clatteringshaws Visitor Centre

Client:
Forestry Commission

Architect:
JM Architects

Contractor:
3b construction

Contract Value:
£320,000

This project involved the complete refurbishment both internally and externally of this Forestry Commission Visitor Centre on the shores of Clatteringshaws Loch.

Internally, all the walls and ceilings were relined, new doors, skirting and facings were fitted and all the floor finishes were renewed including tiling and wooden floors.

Our plumbers and electricians carried out all the mechanical and electrical works including installation of a ventilation system, hot water boilers and all other plant room equipment.

External works carried out included render and painting of the walls, renewal of the roof and rainwater goods and all ramps, paths and groundworks.